Vanomobil Stories

Vano Days - Opendeurdagen bij Vanomobil!

Van 8 tot en met 21 april zijn we opnieuw doorlopend open tijdens onze Vano Days, die gevuld zullen zijn met heel wat leuks. Ontdek ons aanbod, de nieuwigheden van 2024, volg interessante workshops, geniet van een hapje en een drankje... Hieronder kan je alvast alle informatie vinden!

❤ Onze opendeurdagen gaan door van 08/04 - 21/04. We zijn ook open op zondag!

❤ Openingsuren:⁠
      - Tijdens de week zijn we doorlopend open van 9u - 18u⁠
      - In het weekend zijn we doorlopend open van 10u - 18u⁠

⁠❤ Bezoek ons in één van onze locaties: Vanomobil Deerlijk, Hoogstraten,Tremelo en als primeur: onze nieuwe vestiging te Lokeren! 

WAT MAG JE VERWACHTEN?

⁠❤ Kom kennismaken met de nieuwe modellen voor seizoen 2024 van onze 10 EUROPESE topmerken. In de kijker: de prijswinnende Bürstner Gallery, Knaus CUVision, Frankia Platin, Yucon K-Peak, Adria Twin Max, Bürstner Playa, Dreamer D51, Chausson campervans, Knaus Van I, Bürstner Delfin, Westfalia Jules Verne...
>> Ontdek hier het volledige overzicht van welke campers in welke showrooms aanwezig zijn! 
 
❤ Ontdek onze eigen unieke reeksen campers, volledig volgens voorkeur van onze klanten: De Knaus Boxdrive Excalibur en Excalibur XL, Bürstner Roadrunner, Chausson Nordic Edition, Adria Twin Explorer, Knaus Boxlife Pro Celebration, Bürstner Toscany, Adria Voyager, Bürstner Futura.... >> Ontdek hier het volledige overzicht van welke campers in welke showrooms aanwezig zijn! 

❤ Ontdek heel wat nieuwe, handige accessoires in de VANO SHOPS!

​⁠❤ Ook niet te vergeten dat we het grootste aanbod minicampers ter beschikking hebben!

Verwacht je dus aan een flinke dosis INSPIRATIE voor een fantastische vakantie! En dit natuurlijk allemaal in een sfeervolle setting met een hapje en een drankje! Dankzij onze vier vestingen is er zeker een showroom bij jou in de buurt.

DEMO’S & INFOSESSIES & WORKSHOPS

Na groot succes de voorbije jaren blijven we onze workshops uitbreiden! Hieronder een overzicht:

❤ Satelliet en internet in de camper door Pascal Ostyn van Satalys: Zaterdag 13/04 om 16u OF zaterdag 20/04 om 14u (Beide in Deerlijk)

❤ Vertrek vol vertrouwen op Vanocation: Zaterdag 13/04 om 10u in Tremelo, Zaterdag 20/04 om 10u in Deerlijk, Zondag 21/04 om 10u in Tremelo

❤ Camper Coffee Workshop: Zaterdag 13/04 om 14u OF Zondag 14/04 om 10u30 te Deerlijk

❤  Zonder poespas waterpas: Zondag 21/04 om 14u te Deerlijk

❤  Infosessie begeleide wandel- en fietsvakantie in de bergen van het Italiaanse Latsch: Zondag 14/04 om 14u te Deerlijk

❤ Infosessie begeleide camper roadtrip door het culturele Portugal: Zondag 14/04 om 16u te Deerlijk

❤ Camper Coating Workshop: Zondag 14/04 om 11u, 14u en 16u in Lokeren OF zaterdag 20/04 om 11u, 14u en 16u te Deerlijk

Ook enkele infostanden zijn (opnieuw) van de partij. Je kan deze doorheen de dag bezoeken:

❤ Verzekerd op weg met Ruwelka: 20-21/04 te Deerlijk

 Camper Coating Demonstratie: 13/04 te Lokeren en 20/04 te Deerlijk

❤ Proef van de speciality koffie van de "Coffee Crusader" : 13/04 en 14/04 te Deerlijk

Deze infosessies en workshops worden gratis aangeboden aan onze klanten, maar aantal deelnemers is beperkt! Wees er dus snel bij om je in te schrijven!

ONZE ACTIES TIJDENS DE OPENDEURDAGEN

Tijdens onze opendeurdagen verwennen we jullie natuurlijk ook graag met enkele leuke acties!

❤  Actie huur: Geniet van spectaculaire kortingen! ⁠
⁠Sluit je huurcontract af tijdens de Vano Days en geniet van €50 korting per schijf van €1.000 met een maximum van de service fee. Verzilver je korting meteen of verdubbel deze voor een volgende reis! 

​​❤  Actie shop: Vano Days Cadeautje
We leggen onze klanten graag in de watten en natuurlijk zijn er geen VANO DAYS zonder een leuke actie in onze shop! Per aankoopschijf van €50 krijg je tijdens onze opendeurdagen een prachtig en onbreekbaar glas met Vanomobil logo en leuke print! Ideaal dus om mee te nemen op die prachtige reizen in de camper. Verzamel nu jouw set want op = op! ⁠

  • Deze actie is enkel geldig bij alle AANKOPEN van 08-04 tot en met 21-04 > Ophaal van reeds bestelde producten zijn dus geen onderdeel van deze actie
  • Deze actie is enkel geldig in de fysieke Vano Shop
  • Maximum 8 glazen per klant binnen deze actie
  • Enkel tot de voorraad strekt

❤  Win een gratis weekend weg met de motorhome, ter waarde van €600!
Tag een vriend(in) waarmee je graag deze trip zou willen maken onder de bijbehorende post op Facebook of Instagram. 

  • We voegen alle deelnames van Facebook & Instagram samen om er 1 winnaar uit te kiezen. Elke nieuwe tag telt mee als nieuwe deelname, het dient dus een ander account/persoon te zijn om als nieuwe deelname mee te tellen!
  • Deel dit bericht op je verhaal of pagina op Instagram/Facebook en tag ons via @vanomobil. Heb je een privé profiel? Stuur ons hiervan een screenshot door via privébericht zodat we je deelname zo kunnen verifiëren.
  • Je kan deelnemen tot en met 21/04. We maken de winnaar bekend op 29 april!⁠
  • De winnaar vertrekt met de camper vanuit het filiaal te Deerlijk, enkel in te ruilen binnen het laagseizoen en volgens onze algemene huurvoorwaarden. 
  • Facebook zelf is niet geassocieerd met deze wedstrijd en kan er dus niet verantwoordelijk voor gesteld worden⁠

⁠❤  Raad & Win: Een waardebon voor Dinner On The Lake voor 4 personen: 
In elke showroom kan je nu een grote bokaal vinden met daarin Vanomobil sleutelhangers. De wedstrijd is simpel: raad hoeveel sleutelhangers er in de bokaal zitten en maak kans op een etentje voor 4 personen op een prachtige en unieke locatie met Dinner On The Lake. Deze waardebon heeft een waarde van €676.

Over Dinner On The Lake: 
"Dinner On The Lake is een drijvend ontspanningsoord waar je heerlijk tafelt in een uiterst unieke setting. Hun team staat klaar om jou en je gasten een vakantiegevoel op het water te bezorgen." . Ontdek meer over hen via deze link

Hoe deelnemen en voorwaarden:

  • Informatie over hoe je kan deelnemen is enkel te vinden aan de promostand van deze actie in onze showrooms. Dit is namelijk een actie speciaal om onze bezoekers te bedanken om even langs te komen!
  • Degene die het dichtstbij kan raden hoeveel sleutelhangers er in de bokaal zitten wint! Elk filiaal heeft een eigen bokaal met ander aantal sleutelhangers, al worden alle deelnames samen genomen om 1 uiteindelijke winnaar te kiezen. Indien er een gelijkspel zou zijn (even dicht bij elkaar geraden of  meerdere personen die het correct raden), zullen we al deze namen samenvoegen en willekeurig een winnaar aanduiden.
  • Actie loopt van 08/04 - 21/04. Winnaar maken we op 02/05 bekend⁠!⁠
  • ​Maximaal 1 deelname per persoon, anders kan je niet meer deelnemen aan deze actie

PERSOONLIJK ADVIES

Wil je zeker één van onze adviseurs kunnen spreken voor persoonlijk advies of hulp? Maak dan gerust een afspraak op voorhand. Zo kunnen we zeker voldoende tijd vrijmaken om al je vragen te beantwoorden. Houd er ook rekening mee dat niet elk model in alle showrooms te bezichtigen zal zijn. Wil je zeker zijn dat een bepaald model aanwezig is? Geef ons dan gerust een seintje vooraf.

❤  deerlijk@vanomobil.be of 056 430 180

❤  hoogstraten@vanomobil.be of 03 420 07 80

❤  tremelo@vanomobil.be of 016 310 340 

❤  lokeren@vanomobil.be of 09 348 10 19